ReCreation Life – Cabinet psihologie-psihoterapie

Cred că motivul pentru care bunicii noștri rezistau câte 50 de ani împreună, este că nu aveau 5000 de prieteni (urmăritori) care le dădeau sfaturi, opinii si mesaje personale…

Nu am auzit-o pe bunica să spună vreodată că a urmărit ca bunicul să aibă nu știu ce mașină sau casă… Și nici pe bunicul nu l-am auzit spunând că a căutat o femeie ca-n reviste. Ba din contră, nu au căutat frumusețe fizică, nu au avut niciunul nimic, împreună au construit totul și au mai avut și o grămadă de copii, dar au trăit împreună o viață întreagă… căci au avut iubire unul pentru celălalt.

Azi, când avem probleme în relație, ne relaxăm pentru simplul fapt că “avem mai multe opțiuni” și mai mulți oameni care ne plac.

Trăim cu sentiment fals de “siguranță.” Am transformat iubirea într-un joc al intereselor, când singurul interes ar trebui să fie “pentru totdeauna”. Oamenii nu mai luptă pentru a păstra o relație… E mai ușor să lași baltă relația pe care o ai și să începi alta nouă, căci începutul e mai frumos, apoi dai piept cu ce înseamnă de fapt “a fi împreună cu cineva” , iar majoritatea aleg calea mai ușoară, aleg să nu lupte pentru a păstra ceea ce au deja.

Schimbarea de parteneri a devenit ceva normal în zilele noastre, de aceea lumea s-a schimbat atât de mult. Ar trebui să înțelegem că, iubirea sinceră este singurul lucru pentru care merită să luptăm cu adevărat.

https://www.facebook.com/recreeazaviata/?ref=page_internal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.